Aktivitetar på Campingplassen

Båt, Bad og Fiske

Vi har fleire robåtar, kajakker og trøbåt som er til gratis utlån for alle våre gjester. Det er fint med ein liten tur ut på vatnet – både om du vil freiste fiskelukka eller berre ta ein roleg sightseeing. Redningsvestar er ved lov påbode å bruke for både vaksne og ungar. Desse er også til gratis utlån ved henvendelse i resepsjonen.

Hugs at Oldevatnet er eit brevatn og er veldig kaldt sjølv midt på sommaren. Vi tilrår difor ikkje å bade i frå båt, spesielt ikkje einsam. Ein kjapp dukkert inne ved fjæresteinane kan derimot være veldig forfriskande på ein varm sommarsdag.

Fiskekort

For å fiske i Oldevatnet treng du fiskekort. Desse får du kjøpt i resepsjonen. Lokalkjende som vi er kan vi også gje deg nokre gode tips om dei beste fiskeplassane.

Geiter

Vi som driv Gryta Camping er opprinneleg geitebønder, so difor har geitene fått sin naturlege plass på campingen også. Her er to svært sosiale geitebukkar som har sitt eige område – og nokon hevdar at dei til og med pratar både engelsk, tysk, kinesisk og elles all verdas språk

Leikeplass

Leikeplassen ligg rett ved resepsjonen, og har blant anna vippe, huskestativ, sandkasse, trampoline – og eigen liten traktor! Her får ungane boltre seg fritt.

Sport

Vi har ei volleyball- grasbane, som fint også kan brukast som badminton- net eller liknande. Om du ikkje har med eigen volleyball, får du låne dette i resepsjonen.

Fjellturar

Direkte frå campingplassen byrjar stien opp i Gytridalen til Storesteinen der dei 2 elvane møtest som saman danner elva mellom campingplassane. Dette er ein fin familietur med medium vanskelighetsgrad, men ved eit område er det bratt og høgt ned mot elva.

Jonsokfeiring

Den 23. juni feirer vi jonsok, eller Sankt Hans, i Norge.
Tradisjonen er då å brenne bål og grille. Før i tida var det også vanleg med Brudeferd i bygda, men no til dags bruker vi å feire med bål, grilling og levande musikk her på campingplassen.

gryta@gryta.no | +47 57 87 59 50