Aktivitetar i nærområdet

Briksdalsbreen

Dei fleste som besøker oss kjem for å sjå den vakre Briksdalen og Briksdalsbreen slik turister har gjort i snart 200 år her i Oldedalen.

Briksdal ligg 10 km frå Gryta Camping i enden av dalen. Her finn du Cafè og Restaurang, souvenirbutikk og trollbiler som kan frakte deg nesten heile vegen opp til Breen. Dei siste 500 meterane må du gå.

På vegen opp til breen vandrer du gjennom ein mektig natur, omkransa av høge fjell og fossefall.

Briksdalsbre.no

Organisert brevandring, Kajakkpadling eller RIB turar

Briksdal Adventure organiserar ulike aktivitetar med guide i området, alt frå Brevandring, Kajakkpadling og RIB turar til tur med seglbåt som dei også leiger ut til erfarne kapteinar.

Bestill no!


Loen

I Loen, kun 20 minutt med bil frå Gryta Camping finn du aktivitetar både for dei spreke og aktive, – og for dei som er litt meir bedagelige.

Skålatårnet

Ei kjend og populær turrute er Skålatårnet på 1843 meter over havet. Turen anbefales for erfarne fjellfolk med god kondisjon og turen er beregna å ta ca. 8 timar.

https://www.nordfjord.no/sjaa-og-gjere/tursok/skala-p914423

Via Ferrata

Via Ferrata er eit luftig eventyr for erfarne og spreke fjellfolk der store delar av turen består av klatring. Turen anbefalast med guide og riktig utstyr er obligatorisk av sikkerheitsmessige grunner.
Retur til Loen kan skje på grussti eller med gondolbana frå Hoven.


http://www.loenactive.no/aktivitetar/sample-page

Hoven

For dei meir bedagelige av oss er gondolbana Loen Skylift fra Hotel Alexandra opp til Hoven ett fantastisk og luftig alternativ for å komme høgt til fjells og nyte den fantastiske utsikta over fjord og fjell. Samtidig kan du nyte ett bedre måltid med god vin og panoramautsikt på toppen av Hoven.


https://www.loenskylift.no/#intro

Spa og velvære på Hotel Alexandra

På ein regnveirsdag kan det være deilig å slappe av og bli litt bortskjemd på ferien.
Då kan vi anbefale Spa og badeavdelinga på Hotel Alexandra. Kombiner gjerne også med eit godt måltid mat. Førehandsbestilling anbefalast
https://www.alexandra.no/no/bad-spa.aspx

Øvrige Fjellturar

Kontakt oss i resepsjonen for turkart og anbefalingar til mange fine turar i området.
Vi vill etter beste evne hjelpe til å finne turar som passar deg og ditt følge.

gryta@gryta.no | +47 57 87 59 50